PHF auto-id AB

PHF-System AB har bytt namn till PHF auto-id AB.

PHF-System AB tog över siten www.auto-id.se från Auto-ID Sweden AB i oktober 2012. I ett led att förtydliga sammanslagningen och företagets verksamhet ändrade vi namnet till PHF auto-id AB i juli 2014.

Företaget startades i april 1982 och erbjuder produkter inom automatisk identifiering och datafångst (auto-id). Vi säljer streckkodsläsare, handdatorer, etikettskrivare, programvara, touchskärmar och därtill tillhörande förbrukningsmaterial samt tillbehör.

Verksamheten började i liten skala men vi växer stadigt och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av starka varumärken såsom Honeywell, Datalogic, Zebra, Epson, Printronix, Jadak, Socket, Elo, Citizen, SATO, Star, Unitech och Seagull Scientific. Vi ska vara det bästa alternativet för alla som önskar ett snabbt, okomplicerat och professionellt inköp av auto-id produkter. Tydlig produktinformation, bra priser, brett sortiment, snabba leveranser, support och professionalism ska känneteckna din affär med oss.

Verksamheten är centrerad kring vår webbshop phf.se. Vår affärsmodell bygger på nöjda och återkommande kunder vilket gör att vi ställer hårda krav på våra underleverantörer, för att leva upp till våra kunders förväntningar.

Idag har du som handlar hos oss dygnet runt, året runt tillgång till ett av Sveriges bredaste sortiment av auto-id produkter till bra priser. Alla våra trogna återkommande kunder visar oss att konceptet fungerar både för oss och för våra kunder och motiverar oss att fortsätta utveckla och förbättra konceptet.

Vi på PHF auto-id AB önska alla en trevlig dag!

Kontoret: Vi har öppet mellan 08.30 - 16.30, lunchstängt 12.00 - 13.00

Kontaktuppgifter:

PHF auto-id AB
Haneberg Nygård 1
643 97 Västra Näshulta

Telefon: 0171-46 94 20

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder cookies